Koszyk Twój koszyk jest pusty ...
1 » Recenzje2

Recenzje

Shooter Arctic Krill 500ml

Shooter Arctic Krill 500ml

Ocena produktu 5/5

Subtelna i super dobra posypka na wiosnę i jesień choć w okresach bardzo ciepłych również daje efekt

Autor recenzji: Przemek
Data napisania recenzji: 10-03-2019

PVA Crushed Mix Arctic Krill 1kg

PVA Crushed Mix Arctic Krill 1kg

Ocena produktu 5/5

Wyśmienita kompozycja zanętowa do szybkiego dopalenia przynęty w workach jak i siateczkach PVA

Autor recenzji: Przemek
Data napisania recenzji: 23-12-2018

Kulki zanętowe Twins ADRENALINE 18mm wiadro 3kg

Kulki zanętowe Twins ADRENALINE 18mm wiadro 3kg

Ocena produktu 5/5

Bardzo subtelne połączenie słodyczy ze śmierdzielem które niewątpliwie jest numerem jeden gdy wyruszam nad rzekę w poszukiwaniu rzecznych karpi i amurów

Autor recenzji: Przemek
Data napisania recenzji: 23-12-2018

Bio Dip Ananas 120ml

Bio Dip Ananas 120ml

Ocena produktu 5/5

polecam prawdziwy Ananas

Autor recenzji: Paweł
Data napisania recenzji: 08-12-2018

Booster Truskawka 500ml

Booster Truskawka 500ml

Ocena produktu 5/5

prawdziwa soczysta Truskawka - dla mnie OK

Autor recenzji: Paweł
Data napisania recenzji: 08-12-2018

Kulka Pop Up FLUO Bloodworm/Caviar 15mm słoik 200ml

Kulka Pop Up FLUO Bloodworm/Caviar 15mm słoik 200ml

Ocena produktu 5/5

Niby Amur kojarzy się z owocem,a ta kulka na stiff rigu zrobiła mi nad zamuloną płytką wodą 34 Amury w przedziale 6-10kg w 3 48h zasiadki na dzikiej wodzie nadleśnictwa ! Wieszały się również karpie.…

Autor recenzji: Tomasz
Data napisania recenzji: 20-06-2018

Kulka Pop Up FLUO Ananas 15mm słoik 200ml

Kulka Pop Up FLUO Ananas 15mm słoik 200ml

Ocena produktu 5/5

Równie dobry co żółty :) doskonale sprawdziły mi się w połączeniu z bananem. Doskonała wypornosc i długotrwały fantastyczny aromat słodkiego ananasa. Moja podstawa za raz po Bananie!

Autor recenzji: Tomasz
Data napisania recenzji: 12-04-2018

Kulka Pop Up FLUO Banan 15mm słoik 200ml

Kulka Pop Up FLUO Banan 15mm słoik 200ml

Ocena produktu 5/5

Produkt świetny, mocno aromatyzowany z dobrą wypornością. Piękny zapach słodkiego banana. Przyniósł mi konkretne efekty.

Autor recenzji: Tomasz
Data napisania recenzji: 12-04-2018

Dumbells POP UP Turbo Ślimak 15mm słoik 200ml

Dumbells POP UP Turbo Ślimak 15mm słoik 200ml

Ocena produktu 5/5

Na łowisku na którym łowię dumbellsy te są bardzo skuteczne. Łowisko podczas weekendu poddane jest dość dużej presji wędkarskiej ale widzę, że na 2 wyjazdy złowiłem 3 ryby (2 amury i karp), podczas gdy…

Autor recenzji: Jakub
Data napisania recenzji: 27-07-2017

Kulki 4D WILD KRILL 18mm 200ml

Kulki 4D WILD KRILL 18mm 200ml

Ocena produktu 5/5

Kulki Wild Krill 4D to z pewnością najlepsze kulki jakie do tej pory stosowałem, ich efekt wabienia jest imponujący. Jak do tej pory na jako jedyne kulki miałem zawsze brania. Polecam w 100%

Autor recenzji: Marcin
Data napisania recenzji: 12-05-2017

Mączka Ślimakowa 1kg

Mączka Ślimakowa 1kg

Ocena produktu 5/5

Bardzo ciekawa mączka , zapach jak w sklepie akwarystycznym ^×^.

Autor recenzji: Jarosław
Data napisania recenzji: 13-04-2017


Cennik

Pobierz cennik HTMLPobierz cennik XLS

KATALOG 2019

RABATY

RABATY
od 600zł - 5%
od 1000zł - 10%
Dla Klientów
Zarejestrowanych
Nie dotyczą:
- produktów w promocji

 

GLS Śledzenie Przesyłki

Systemy płatności

  • Przelewy24

GALERIA PAWEŁ SZEWC

alt

GALERIA PIOTR i KASIA

alt

GALERIA MICHAŁ MAJOREK

alt

GALERIA PATRYK URBAN

alt

GALERIA GRZEGORZ SMOŁKA

alt

GALERIA PRZEMEK WAMBERSKI

alt

GALERIA TOMEK SŁOWIŃSKI

alt

GALERIA ADAM GÓREŃCZYK

alt

Galeria Wojtek Papała

Oprogramowanie sklepu shopGold.pl